Däckhotell

Slide Pelle som Boka plats i vårat däckhotell så tar våra Däckdäcktiver hand om alla detaljer! karikatyr på Pelle som Slide Pelle och kollega ruvar på däck, på däckteam, under en värmelampa bland höns på däckhotellet. Låt oss vårda era däck riktigt bra på vårt däckhotell! tecknad illustration om däckhotell på Tälje Däckservice Slide tecknad illustration om däckhotell hos Tälje Däckservice Välkommen att checka in på vårt däckhotell. tecknad illustration om däckhotell hos Tälje Däckservice Slide teckning om att fylla på nitrogen till däcken hos Tälje Däckservice Nitrogen förlänger livslängden på dina däck! Läs mer här Tecknad illustration om lufttryck som ökar säkerhet

Däckhotell för trygg, enkel och smidig däckförvaring. Checka-in dina hjul hos oss på Däckteam. Lämna bara in däcken så sköter vi resten.
Vi ser till att dina hjul sover gott och är redo för nästa säsong. Vi har paketlösningar vid däckförvaring för att tillhandahålla den service som passar just dina behov.

 

Checka in däcken på vårt däckhotell

Det finns många saker att tänka på för att ta hand om däcken på ett korrekt sätt. Du behöver ha rätt verktyg för att lossa på fälgen och bultarna. Genom att göra rent hjulbultarna gör du det lättare för dig inför nästa däckbyte. Fyll på med ett halvt kilo lufttryck för att se till att däcken håller formen när de inte används. Sedan är det bra att göra rent däcket ordentligt innan du förvarar allihop i ett svalt och framför allt torrt utrymme. Glöm heller inte bort att märka däcken så att de kommer på rätt ställe efteråt. Låter det jobbigt? För många kan det nog vara det, att hålla koll på hela processen och dessutom göra det rätt är inte alltid det lättaste.

 

Fördelar med däckhotell

 

  • Däcken håller längre vid rätt förvaring
  • Vi kontrollerar slitage, mönsterdjup och lufttryck
  • Vi avlägsnar vägsalt och andra föroreningar
  • Du slipper köra fram och tillbaka med stora och smutsiga däck
  • Smidigt och tryggt
  • Möjlighet till tvätt av däck

Pris för däckhotell – 4 hjul

Däckhotell personbil (förvaring inkl. skiftning & tvätt)

950 kr

Däckhotell SUV (förvaring inkl. skiftning & tvätt)

1150 kr

Däckhotell Pluspaket (balans)

200 kr

0176 – 161 10

Jourtelefon

0176-161 10